Loading...
HUUR ME IN2019-03-16T15:22:44+00:00

ELKE FOTO VERTELT EEN VERHAAL !

IK, PETER LAARAKKER  FOTOGRAAF BIJ VISUAL PHOTO DESIGN VERTEL GRAAG ÚW VERHAAL.

Visual Photo Design vertaalt uw idee naar origineel, pakkend beeld!

Bruikbaar voor al uw zakelijke en commerciële producten: industrieel, interieur, kunst, portret, design, food. Nieuw beeldmateriaal dat uw boodschap uitdraagt en een creatief verhaal vertelt, aan uw klant.

Peter Laarakker,  fotograaf,  beheerst de analoge en digitale foto-techniek: montages in Photoshop worden op de beeld scherm gecreëerd, fotografie vormt het uitgangspunt van de beelden. Professioneel printwerk zorgt voor tastbare herinneringen in boekvorm en aan de wand. In advertenties en brochures, op verpakkingen, websites en billboards kunnen de beelden getoond worden. Alles is mogelijk.

Visual PD werkt sinds kort vanuit Spanje ( www.fincagordo.nl) mar ben noig steeds in te vliegen of laat uw zaken in Spanje fotograferen

On-Vervoerbare objecten, gebouwen, fabrieksterreinen of de drukte van een evenement. Voor reis fotografie ga ik natuurlijk de grenzen over.  De camera vangt mensen, dingen, sfeer en emoties.

Wilt u meer info, of heeft u een speciale vraag? Maak gebruik van dit contact formulier, bellen mag natuurlijk ook. tel: 0653534088

Je telefoonnummer (verplicht)

KIJK VERDER